ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (HACCP) Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Συγγραφέας : Ι. Αρβανιτογιάννης και συν.
Κατηγορία : ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠ. - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΕΧΝ/ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Έτος έκδοσης : 2001
Διαστάσεις : 21*29
Αριθμός σελίδων : 462
ISBN : 960-12-0913-1
Τιμή : 43,00 €
Δείτε τα περιεχόμενα
     
Αρχική σελίδα   Ιστορικό   Νέες κυκλοφορίες   Κατάλογος βιβλίων   Τιμοκατάλογος   Περιοδικά   Αναζήτηση   Επικοινωνία